Musiklärare / fritidslärare till Eklidsskolan

Arbetsvillkor
6 månader eller längre
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön, Enligt avtal.
Antal platser
Tullinge
Eklidsskolan ligger i Tullinge, 5 minuters promenad från pendeltågsstationen. På skolan går 225 elever. Det är en liten skola där pedagogerna har ett nära samarbete för att alla elever ska få utvecklas och trivas på skolan.

Vi söker nu en ny kollega för ett vikariat på ett läsår pga en föräldraledighet.

ARBETSUPPGIFTER
Vikariatet innehåller två delar:
1. Undervisning i ämnet musik 40-50 % av tjänsten. Du kommer ansvara för planering, genomförande, bedömning av musikämnet.
2. Arbete på fritidshem där du på under skoltid (när du inte undervisar i musik) kommer samverka med en klass och på eftermiddagarna arbeta med fritidshemsverksamhet.

Du kommer ingå i arbetslag och ha ett nära samarbete med andra pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet av att ha undervisat barn. Vi ser gärna att är utbildad pedagog inom musik. Det är meriterande om du är utbildad musiklärare och eller grundlärare mot fritidshem. Du är en tydlig ledare som klarar av att leda en elevgrupp.

ÖVRIGT
Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Till ansökan

Botkyrka kommun , Eklidsskolan

Nibblevägen 9
14630 Tullinge

Madeleine Reiser Rektor
Arbetsförmedlingen logo

Annonsen är hämtad från Arbetsförmedlingens platsbank.

Länk till platsannonsen hos Arbetsförmedlingen

Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information